انرژی خورشیدی چیست؟
خورشید گوی آتشینی است که وزن آن 330 برابر وزن زمینی است که خود معادل 6600 ترلیون تن است و از گازهایی نظیر هیدروژن (۸/۸۶ درصد) هلیوم (۳ درصد) و ۶۳ عنصر دیگر که مهمترین آنها اکسیژن، کربن، نئون و نیتروژن است؛ تشکیل شده است. در هر ثانیه ۲/۴ میلیون تُن از جرم خورشید به انرژی تبدیل میشود. میزان دما در مرکز خورشید حدود ۱۰ تا ۱۴ میلیون درجه سانتیگراد میباشد که از سطح آن با حرارتی نزدیک به ۵۶۰۰ درجه و به صورت امواج الکترو مغناطیسی در فضا منتشر میشود. زمین در فاصله ۱۵۰ میلیون کیلومتری خورشید است و ۸ دقیقه و ۱۸ ثانیه طول میکشد تا نور خورشید به زمین برسد. بنابراین سهم زمین در دریافت انرژی از خورشید میزان کمی از کل انرژی تابشی آن میباشد که از جمله نتایج همین انرژی دریافتی تولید سوختهای فسیلیِ ذخیره شده در زمین، انرژیهای باد، آبشار، امواج دریاها و بسیاری موارد دیگر میباشد. انرژی خورشید به طور مستقیم یا غیر مستقیم میتواند به دیگر اشکال انرژی تبدیل شود، همانند گرما و الکتریسیته و ... .
تولید الکتریسیته از خورشید
صفحات خورشیدی، از ترکیبات نیمه هادی ساخته شدهاند که وظیفه آنها تبدیل انرژی نورانی خورشید به انرژی الکتریکی است. این صفحات با نام فتوولتائیک (Photovoltaic) یا سولار (Solar) شناخته میشوند. صفحات فتوولتائیک (Photovoltaic) از نظر تکنولوژی به 3 دسته تقسیم بندی میشوند: صفحات فتوولتائیک پلی کریستال (Photovoltaic Polycrystalline Panels)؛ صفحات فتوولتائیک مونوکریستال (Photovoltaic Monocrystalline Panels) و صفحات فتوولتائیک نواری (Thin Film).
سلول خورشیدی یا صفحه خورشیدی چیست؟
از کنار هم قرار دادن تعدادی سلول خورشیدی (PV Cell) یک ماژول خورشیدی (PV Module) ساخته میشود. از قرار دادن چند ماژول خورشیدی (PV Module) در کنار هم یک صفحه خورشیدی (PV Panel) ساخته میشود که عموماً در مصارف بزرگ ردیفهای زیادی از صفحه خورشیدی (PV Panel) در کنار هم قرار میگیرند و یک سری خورشیدی (PV Array) تشکیل میدهند.
انواع سیستمهای خورشیدی قابل اجرا
سیستمهای خورشیدی بر اساس نحوه استفاده به دو دستهی متصل به شبکه (On Grid) و مستقل از شبکه (Off Grid) تقسیمبندی میشوند.
دستهی اول (On Grid): بیشتر در مناطق شهری و نزدیک به شبکه برق استفاده میشود. از مزایایِ آن کاهش مصرف برق بوده و میتواند نیاز به انرژی را تا حد قابل قبولی در ساعات روز برآورده کند.
دستهی دوم (Off Grid): بیشتر در مناطق دور از شهر یا دور از شبکه برق کاربرد داشته و به طور کاملاً مستقل در طول شبانه روز وظیفه تأمین برق را بر عهده دارد.
شرکت سیمرغ هوشمند انرژی دوستدار محیط زیست بوده و با ایدهی مدیریت انرژی و درست مصرف کردن انرژی، به حضور و مشارکت در صنعت برقِ کشور اقدام کرد و با تشکیل تیم علمی قوی در زمینهی تولید انرژی پاک، آمادگیِ خود را جهت طراحی و اجرای سیستمهای خورشیدی با قابلیت اطمینان بالا، در حوزههای صنعتی و کشاورزی و خانگی اعلام میدارد. از آنجایی که رفاقت و جلب رضایت مشتریان را اولویت اول کاریِ خود میداند؛ کلیهی خدمات را تا زمان قرارداد، به صورتِ کامل گارانتی و پشتیبانی میکند.
چرا سیمرغ هوشمند انرژی؟
شرکت سیمرغ هوشمند انرژی با بهرهوری از روشهای نوین روز دنیا در طراحی، مشاوره، ساخت و هوشمندسازی گلخانه، مرغداری و گاوداری، دارای کادری مجرب است که میتواند کلیهی نیازهای شما را در زمینهی هوشمندسازی برآورده سازد و آسودگی و راحتی را به ارمغان بیاورد. تمام تلاش ما این است که بهترین کار را به همراهِ باکیفیتترین محصولات برای شما انجام دهیم. بدین وسیله گروه سیمهوش تمامی آمادگیِ خود را جهت هوشمندسازی در حوزههای کشاورزی، دامپروری و صنعتی در تمامیِ نقاطِ ایران با بهترین کیفیت در طراحی و نصب اعلام میدارد